15 Eylül 2008 Pazartesi

Glutensiz Pasta

Glutensiz Pasta iftar Tatlıları -
Malzemeleri:
-
2 Adet yumurta
- 4 çorba kaşığı pudra şekeri
- 4 çorba kaşığı glutensiz un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Kreması için Malzemeleri:
- 4 su bardağı portakal suyu
- 1 su bardağı mandalina suyu
- 1 su bardağı tozşeker
- 3 çorba kaşığı glutensiz un
- 2 çorba kaşığı pirinç unu
- 2 çorba kaşığı kakao
- muz, kivi, mandalina
Üzeri için Malzemeleri:
- 1 paket toz şanti
- 1 çay bardağı su
Yapılışı: Önce pandispanyası için yumurta ve şekeri çırpalım. Üzerine diğer malzemeleri ekleyelim.
170 derecede yaklaşık 15 dakika pişirelim. Bu pandispanyadan iki veya üç adet pişirmek gerekiyor.

1 yorum:

elay dedi ki...

S.A.
HAYIRLI SAHURLAR ARKADAŞIM.SEVGİLER